Când te numeşti Madonna, pe tot ce pui mâna se poate transforma în aur. Sau în zeci de mii de dolari, dacă ştii să faci bani. Mai multe scrisori de dragoste şi mesaje lăsate pe robotul telefonic aparţinând celei supranumite „Material Girl” vor fi scoase la licitaţie la New York, pe data de 5 august.

 

Intre 1992 si 1994, Madonna a trait o poveste de dragoste cu bodyguard-ul sau James Albright, care obisnuia sa primeasca mesaje telefonice in care diva isi varsa naduful. Pline de aluzii sexuale, mesajele, doua la numar si cu o lungime si de 17 minute au fost clasificate drept „interzis sub 18 ani”.

 

Înregistrările audio sunt estimate la o sumă cuprinsă între 30.000-40.000 de dolari pe bucată, însă organizatorii licitaţiei susţin că ar putea obţine mai mult. Pe lângă acestea, scrisori de dragoste trimise prin fax vor fi vândute la aceeaşi licitaţie, însă nu sunt la fel de „picante”.

 

Licitaţia intitulată Gotta Have It! conţine mai multe obiecte pe care unii colecţionari vor să le vândă, printre care se află primul contract semnat de Jimi Hendrix cu o casă de discuri şi vestimentaţia purtată la antrenamente de Muhammad Ali.