In cazul unei companii cu maximum 15 angajati, conectarea oamenilor din echipa la obiectivele companiei este simplu de obtinut. Cum? Fa-i sa se simta valorizati si apreciati in munca de zi cu zi, iar ei isi vor desfasura activitatea cu pasiune.

Oferirea tichetelor valorice este o solutie rapida pentru a avea angajati 100% motivati si performanti. Colaboreaza cu Up Romania sau alatura-te partenerilor Up Romania si efortul tau in gestionarea acestor stimulente va fi 0.

Cu Up Romania ai la indemana 3 astfel de instrumente:

  • Tichete de masa, un beneficiu dorit de 80% dintre angajatii din Romania, reprezinta un element cheie in negocierea pachetului extra salarial. Fata de varianta maririi de salariu, acestea sunt un mijloc de a economisi pentru companie pana la 40% din bugetul de cheltuieli. Astfel, o companie cu 10 angajati care acorda tichete de masa ca bonus in locul banilor inregistreaza pe luna o economie de 1.561 lei, iar pe an economia atinge 18.733 de lei. Pentru salariati, tichetele de masa cresc puterea acestora de cumparare pentru produsele alimentare si contribuie la calitatea vietii la locul de munca, prin faptul ca tichetele de masa pot fi folosite pentru un pranz cald in fiecare zi.
  • Tichete cadou, cea mai eficienta solutie pentru recompensarea angajatilor cu ocazia unor evenimente, oferindu-le totodata cadourile pe care si le doresc. Acestea au 0% taxe patronale si salariale si 0% impozit daca valoarea lor nu depaseste 150 de lei de persoana si sunt oferite cu ocazia zilelor de 8 Martie, Paste, 1 Iunie, Craciun sau alte sarbatori similare ale altor culte religioase. Tichetele cadou pot fi oferite si cu alte ocazii din timpul anului, stabilite de angajator prin regulament intern, fiind scutite de contributiile patronale si salariale. In plus, acestea pot fi personalizate cu mesaje speciale, numele angajatului sau logo-ul companiei, fiind astfel o surpriza eleganta si moderna.
  • Vouchere de vacanta, scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – facilitand o economie de aproximativ 32% la bugetul de prime de vacanta. Angajatii isi pot planifica concediile pe teritoriul Romaniei, iar serviciile turistice se achizitioneaza printr-o vasta retea de parteneri afiliati: hoteluri, pensiuni, unitati balneare, campinguri, agentii de turism.
 

Alegerea oricaruia dintre aceste mijloace de motivare si fidelizare a angajatilor va implica un proces de gestionare cu efort 0, echipa Up Romania simplificand pentru clientii sai procesele si procedurile de implementare. 

Nu ezita sa comanzi ACUM bonurile valorice ale Up Romania pentru ca ele inseamna gestionare simpla, beneficii fiscale si, mai ales, o relatie intarita cu propriii angajati.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!