CityPaintball a anunţat inaugurarea celui mai mare teren e paintball din Capitală, în zona Piaţa Presei Libere, în urma unei investiţii de 25.000 de euro.

Terenul are o suprafaţă totală de 10.000 de metri pătraţi şi cuprinde , într-o singură locaţie, 3 terenuri de paintball pe care pot juca într-o singură zi până la 500 de persoane.

Terenul dispune de o terasă pentru 100 de persoane unde au loc şi proiecţii video şi de aproximativ 70 de locuri de parcare. Locaţia poate funcţiona non stop datorită instalaţiei de nocturnă.

CityPaintball vrea şi o zonă de teambuilding

Lângă terenul de painball, compania are în plan dezvoltarea unei zone de teambuilding, pe o suprafaţă de aproximativ 13.000 de metri patrati, unde vor fi amenajate, printre altele, sali de confeinţă şi un perete de căţărat.

Înfiinţată în 2001, CityPaintball a operat un teren de paintball iniţial la baza sportiva Keoke, apoi la baza Voinţa.

„Am decis mutarea terenului în zona Piaţa Presei Libere datorită suprafeţei mai mari de joc”, au declarat, pentru Capital Online, reprezentanţii companiei.

“Criza economică determină companiile să reducă bugetele alocate pentru evenimentele corporate, de entertainment şi teambuilding. Acesta a fost şi motivul pentru care am deschis noua locaţie – punem la dispoziţia companiilor din capitală aceleaşi servicii pe care le putea oferi un team-building clasic, dar la costuri mult mai mici, deoarece locaţia este foarte accesibilă şi se reduc astfel cheltuielile de transport sau cazare pe care le presupuneau teambuildingurile clasice”, a declarat Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball. 

Baza CityPaintball  se adresează atât companiilor cât şi clienţilor individuali, punând la dispoziţia acestora pachete personalizate ce diferă în funcţie de numărul de persoane şi de activităţile oferite la fiecare pachet în parte.

Afaceri în stagnare în 2009

De asemenea, reprezentanţii companiei au subliniat că în acest an mizează pe menţinerea cifrei de afaceri înregistrate în 2008.

„Ţinând cont de criza economică sperăm să ne menţinem cifra de afaceri de 200.000 de euro realizată în 2008”, au spus oficialii CityPaintball.

Înfiinţat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanţi operatori şi promotori de paintball din România, precum şi unul dintre principalii importatori şi distribuitori de echipamente de paintball din ţară.