Wizz Air împlineşte 20 de ani de activitate. Premiul fabulos pe care îl poate câştiga unul dintre pasageri

Compania aeriană Wizz Air aniversează două decenii de activitate. Cu această ocazie, cei care călătoresc cu această companie low-cost au parte de o surpriză frumoasă.

Este vorba despre un concurs organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate. Concursul este adresat pasagerilor care îşi achiziţionează un bilet Wizz Air. În perioada 19-21 mai, ei trebuie să completeze codul de rezervare şi numele pe pagina specială deschisă de Wizz Air.

Premiul este unul pe măsură: marele câştigător va beneficia de zboruri în valoare de 20.000 de euro. „Câştigătorul va putea să îşi ia prietenii şi familia în câte călătorii doreşte”, transmite compania.

„Pentru a avea şansa de a câştiga, pasionaţii de aventură trebuie să achiziţioneze un bilet Wizz Air şi să trimită codul de rezervare şi numele lor prin pagina de concurs dedicată aniversării de 20 de ani a Wizz Air între 19 mai 2024, ora 00:00 (GMT+1) şi 21 mai 2024, ora 23:59 (GMT+1).

Concursul este deschis oricărui rezident fiscal din ţările în care operează Wizz Air cu vârsta de peste 18 ani.

Fără nicio restricţie în ceea ce priveşte premiul, câştigătorul va putea să îşi ia prietenii şi familia în câte călătorii doreşte, până la atingerea limitei de 20.000 de euro”, se arată în mesajul transmis duminică, 19 mai de către compania aeriană.

Compania îşi doreşte să ajungă la o flotă de 500 de aeronave până la finalul deceniului

Wizz Air a fost înfiinţată în anul 2003. De serviciile oferite de companie s-au bucurat până acum peste 400 de milioane de pasageri la nivel global.

În ultimele două decenii, compania a operat zboruri către aproape 200 de destinații din 53 de țări și își propune ca, până în 2030, să ajungă la o flotă de 500 de aeronave.

Intrată pe piaţa din România în 2006, compania a transportat peste 85 de milioane de pasageri. Numai în ultimul an, operatorul low-cost a transportat peste 13 milioane de pasageri, consolidându-și poziția de lider de piață.

Compania oferă zboruri către peste 70 de destinații din România spre 22 de țări.

Ea operează o flotă de 208 aeronave Airbus A320 și A321 și este listată la Bursa de Valori din Londra.