Dinu Patriciu a apelat, in litigiul pe care il are cu fostul sau manager general de la Adevarul Holding, la serviciile Societatii Civile de Avocatura SCA Corciu & Asociatii. Societatea, infiintata de avocatul Elena Corciu, are in portofoliul sau clienti celebri, cum ar fi Ploiesti West Park, Divertiland – Multi Entertaiment Park, BCR Asigurari Vienna Insurance Group SA, Euroins Romania Asigurare – Reasigurare SA, ABC Asigurari Reasigurari SA sau Eurogate Terminal.
De cealalta parte, Peter Imre a angajat pentru reprezentare in acest litigiu SPA Vilau & Mitel. Firma de avocatura a fost infiintata de catre Dragos Vilau si Sorin Mitel si se poate lauda cu reprezentarea in instanta a unor client la fel de celebri, printre care se numara Green Park Real Estate SRL, MKB Romexterra Leasing IFN SA, Volksbank Romania SA sau Banca Millenium SA.
Miza scandalului
Aceste doua case de avocatura se lupta inca in instantele ilfovene si bucurestene, una pentru executarea silita a magnatului Dinu Patriciu, iar cealalta pentru anularea executarii silite. Litigiul pleaca de la o datorie pe care Dinu Patriciu ar avea-o la fostul sau angajat, Peter Imre, in cuantum de 80.000 de euro. Datoria survine in urma faptului ca Dinu Patriciu ar fi emis, in trecut, pe numele lui Peter Imre un bilet la ordin in valoare de 80.000 de euro, care a fost, insa, refuzat la plata de catre banca. Drept pentru care, Peter Imre a cerut Judecatoriei Sectorului 1 si Judecatoriei Buftea executarea silita a unor bunuri apartinand lui Dinu Patriciu, aflate pe domeniul acestuia din urma din localitatea Silistea Snagovului.
Mai multe detalii pe avocatura.com