În 2011, Wizz Air şi-a dezvoltat reţeaua de transport de la 203 la mai mult de 250 de rute extinzându-şi operaţiunile în 29 de ţări prin operarea de zboruri şi către Georgia, Israel, Slovenia şi Elveţia. Gradul mediu de încărcare pe cele aproximativ 80.000 de zboruri operate a depăşit 85%, confirmând popularitatea tarifelor mici promovate de companie.
În 2012 Wizz Air a introdus o nouă politică de bagaje de cabină, încurajându-și pasagerii să călătorească doar cu bagaje mici în aeronavă în schimbul unei îmbarcări mai eficiente şi a economiei de bani.
Wizz Air are în plan să achiziţioneze noi aeronave în 2013 şi să crească numărul de pasageri transportaţi la 13,5 milioane.

“În ciuda creşterii preţului combustibilului şi al taxelor cum este APD (air passenger duty) în Marea Britanie, Wizz Air a continuat să stimuleze cererea pentru călătoriile low cost şi a crescut traficul cu 12% în 2012, aceasta reprezentând una dintre cele mai mari rate de creştere din industria aeriană din Europa. Vom continua să ne extindem operaţiunile adăugând noi pieţe şi noi aeroporturi reţelei noastre de rute în 2013”, a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.