Înscrierea în concurs pentru posturile în finanțe, contabilitate și economie se poate face până pe 15 ianuarie 2013, pe site-ul oficial EPSO www.eu-careers.eu, iar pentru cea de-a doua competiție, respectiv asistenți cu profil de tehnician de laborator, înscrierile se se fac până pe 22 ianuarie 2013, pe același site.

Salariul de bază pentru un funcționar european permanent este de 3.300 de euro, la care se adaugă numeroase alte beneficii, precum alocații pentru familie, alocație pentru casa, alocație pentru copil aflat în întreținere, alocație pentru grădiniță sau pentru educație.
 
Alte alocații de care funcționarii europeni beneficiază, odată cu angajarea într-una dintre instituțiile UE, sunt cele de expatriere (16% din salariul de bază) sau alocația de rezidentă în străinătate (4% din salariul de bază).

Dacă sunteți interesați aflați că trebuie să aveți aptitudini manageriale, viziune și gândire strategică, competențe (cum ar fi capacitatea de a analiza și soluționa probleme, de a prioritiza și organiza, flexibilitate, abilității de comunicare), sa fiți motivați, de încredere și rezitenți la stres.