Invenţie românescă brevetată în Europa, priza cu extractor este un produs nou pe piaţă, care oferă însă mai multe beneficii. Astfel, sistemul prizei cu extractor elimină teama smulgerii prizei din perete şi a smulgerii cablului din ştecher, decuplează aparatele rapid şi în siguranţă şi reduce efortul de extragere din priză cu până la 50%.
“Am iniţiat această acţiune în magazinele partenerului nostru tradiţional, Flanco, tocmai pentru a evidenţia obiectivul nostru comun, acela de a creşte calitatea vieţii consumatorilor, într-un mod responsabil. Clienţii Cetelem ştiu deja că împrumuturile pe care le acordăm sunt responsabile, prin transparenţa costurilor şi echilibrul bugetar oferit, iar cadoul primit odată cu aprobarea finanţării întregeşte lista de produse electronice sau electrocasnice pe care şi le-au dorit”, a declarat Simona Tărtăcuţă, Marketing Manager la Cetelem Romania.
Priza cu extractor este o invenţie premiată cu mai multe medalii de aur la saloane de inventică renumite, printre care Salon Mondial de l’Innovation, de la Recherche et des Nouvelles (Bruxelles, 2003), International Exhibition of Inventions Genius – Europe (Budapesta, 2004) şi Salon International des Innovations Genève (Geneva, 2007).