Colecţia de toamnă/iarnă 2012 – 2013 numără branduri precum John Richmond, Roberto Cavalli, Calvin Klein – prima linie pentru bărbaţi şi John Richmond, Baldinini, Alberto Guardiani şi Fendi, pentru femei. În următoarea perioadă sunt incluse în plan deschiderea unor noi locaţii, în Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Primul magazin este amplasat pe Calea Dorobanţi şi se desfăşoară pe o suprafaţă de 60 metri pătraţi. Iniţiatorii proiectului sunt Delia Stroea şi Gabriela Cristea.
Cea mai scumpă pereche de pantofi este un model Roberto Cavalli, care costă 420 de euro, iar cele mai mici preţuri încep de la 200 euro.

”Charme Boutique a pornit din dorinţa de a crea un magazin de pantofi de lux pentru bărbaţi, întrucât pe piaţa din România nu există un astfel de concept, iar ulterior, ca o decizie de business, am adăugat în selecţia de branduri şi pantofii pentru femei, ştiut fiind faptul că ele sunt cele care cumpără mai des pantofi. Am ales să aducem atât stilul business, elegant, câat şi casual, sport, ţinând totodată cont şi de tendinţa actuală, stilul rock”, a declarat managerul Charme Boutique, Delia Stroea, citată de Agerpres.

Colecţia de primăvară-vară 2013 va cuprinde în mod suplimentar pantofi din colecţiile John Galliano la bărbaţi, iar pentru femei se vor regăsi brandurile americane Sam Edelman şi L.A.M.B. by Gwen Stefani, cât şi modele Alessandro dell’Acquasi Enrico Coveri.