SEGA și Sports Interactive lansează, vineri (2 noiembrie), noul joc Football Manager 2013 pentru PC și Mac, distribuit în România de către SKIN. Jocul a fost deja livrat către magazine de specialitate, hypermarket-uri și magazine online din România și poate fi achiziționat de către publicul român simultan cu restul Europei.

Jocul marchează 20 de ani de activitate a echipei Sports Interactive, prin introducerea unor noi elemente în stilul de gameplay cu care fanii s-au obișnuit de-a lungul celor opt titluri lansate până acum în seria Football Manager.

Football Manager 2013 îți permite să preiei controlul asupra oricărui club din mai mult de 50 de națiuni din întrega lume, și include toate ligile de top din Europa, precum și o bază de date cu peste 500.000 de jucători și personal din întreaga lume.

Sports Interactive este cel mai cunoscut producător de simulatoare de management fotbalistic din lume, mulțumită seriei de jocuri Football Manager. Primul joc de acest tip a fost lansat de către frații Paul și Oliver Collyer în 1992, după care cei doi au fondat compania Sports Interactive în 1994.

SKIN este lider în piața de import și distribuție IT & CE și furnizor important al tuturor retailerilor specializați din România (electroshop, hipermarket, cash&carry, online). Prezentă pe piață din anul 2000, compania SKIN înregistrează în prezent un număr de peste 2000 de clienți în toată țara.