Statisticile ne arata ca Bucurestiul  ocupa primul loc in topul oraselor cu cea mai mare oferta de locuri de munca disponibile in acest moment, punand la dispozitie candidatilor peste 6.000 de posturi din cele mai diverse domenii. Astfel, cei ce locuiesc in capitala sau sunt  interesati sa se relocheze aici, pot aplica pentru o paleta foarte diversificata de joburi in domenii precum: IT, Vanzari, Customer Client Service, Inginerie, Turism, Finante Contabilitate, etc.

Locul 2 il ocupa orasul Cluj Napoca,  cu o oferta de aproximativ  2.200 de posturi active. Peste 50% din joburile disponibile in Cluj se adreseaza persoanelor aflate la un nivel peste medie din punctul de vedere al experientei acumulate: Mid level/Peste 3 ani experienta.

Timisoara si Brasov, ocupa pozitia cu numarul 3, cu peste 1.700 de posturi fiecare, cei interesati sa lucreze in aceste orase putand aplica pentru job-uri precum: Area Sales Manager, Network Marketing Online,  Operator Call Center, Hardware Engineer,  Medical Representative, Quality Engineer, etc.
Pe locul 4, cu o egalitate a numarului de posturi disponibile in acest moment, se afla orasele Iasi si Constanta  cu o oferta de peste 1.500 de posturi , iar pe locul 5 se afla orasul Sibiu, cu peste 1.000 de posturi disponibile atat pentru studenti cat si pentru persoane cu experinta.

Lista poate continua cu orasele Craiova, Arad, Ploiesti dar si Targu Mures, Oradea sau Galati, cu sute de posturi active.

Pentru lista completa a joburilor disponibile in toata tara dar si in strainatate, accesati www.eJobs.ro.