Roxana Dumitru are opt ani de experiență în marketing și retail. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a unui master în management şi marketing, Roxana a făcut parte din echipele Anchor Grup și Băneasa Developments.  În noua sa poziție la Anchor Grup va dezvolta și va implementa strategia de marketing pentru brand-urile din portofoliul companiei: București Mall, Plaza România, Movieplex, InCity Residences, precum și pentru cele două clădiri de birouri Anchor Plaza și respectiv Anchor Plaza Metropotol, aflată în curs de dezvoltare.
 
Cătălin Florea se va ocupa de managementul spațiilor închiriabile sau de vânzare ale grupului, pe toate segmentele – retail, office si rezidential. Focusul său va fi alcătuirea unui mix bun de chiriași și parteneri, în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Cătălin Florea are o experiență de peste opt ani pe piața de retail din România, în cadrul Sun Plaza și Băneasa Shopping City, dar și pe alte piețe din Europa de Est, în închirieri și management operațional. Noul manager va dezvolta strategiile de leasing și va coordona toate activitățile legate de managementul spațiilor din portofoliul Anchor Grup.  
 
Grupul Anchor este prezent în România din 1997. Portofoliul său include proiecte de retail, centre rezidențiale și clădiri de birouri. Printre dezvoltările Anchor Grup în România se numără București Mall, primul centru comercial modern din România; Plaza România, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova; Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la 250 milioane de euro.

Anchor Grup este parte a FIBA Group, corporaţie turcă, ce deţine investiţii cheie în domeniul bancar, de leasing, asigurări şi management portuar. Cu un portofoliu extins de 74 de companii în peste 12 ţări ,  FIBA Group deţine în România şi Credit Europe Bank.