Blocarea programului „Prima Casă”, jumătate de miliard de lei preluat de către Trezorerie de la bănci şi principalele dezavantaje la un interviu pentru angajare sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Programul „Prima Casă” este în blocaj total, băncile evitând să dea aprobarea finală pe dosarele de credit deja depuse sau în curs de analiză până când nu se va lămuri problema modificărilor privind convenţia care trebuie încheiată cu Fondul Naţional de Garantare, potrivit capital.ro.

Ministerul Finanţelor a vândut luni certificate de trezorerie de 556,6 mil. lei, reprezentând jumătate din nivelul programat, la un randamentul mediu de 10,98%, anunţă zf.ro.

Un procent de 63% din manageri consideră că aspectul fizic, ţinuta şi modul de prezentare a candidaţilor la interviu sunt primele criterii care i-ar putea dezavantaja în cadrul primei întâlniri cu angajatorul, potrivit unui studiu asupra discriminării, realizat de Comisia Europeană, conform money.ro.

Alte ştiri importante din economie

Cum devii din student practicant director într-o companie (capital.ro)

România ia de la UE doar 30 mil. euro pentru proiecte din fonduri structurale (wall-street.ro)

FMI vine în control la Bucureşti, Coaliţia a stabilit negociatorii (cotidianul.ro)

MyJob: Doar 3% dintre români cred că o facultate de stat garantează un salariu mai bun (dailybusiness.ro)

Încă o amânare în procesul de lansare a Fondului Proprietatea (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.