Prețurile pentru pachetele speciale pentru britanici pornesc de la 280 de lire de persoană, incluzând pe lângă cazare și excursii către diferite zone turistice ale României (Sibiu, Bran, chiar un tur al Bucureștiului). Pentru români, noaptea de cazare, în cameră dublă la Hotel of Ice costă 300 de lei.

Creștere a numărului de turiști pentru acest sezon

În Ajunul Crăciunului, cea mai mare parte a lucrărilor la noul Hotel of Ice de la Bâlea Lac a fost finalizată, astfel că ineditul obiectiv a fost inclus în circuitul turistic din acest sezon. În cele doar câteva zile de la deschidere, perioada Crăciunului, Hotel of Ice a fost deja vizitat de câteva sute de turişti, români sau străini, acest fapt fiind, din nou, o dovadă că „ţinutul de cleştar” de la Bâlea Lac se află în topul preferinţelor pentru petrecerea vacanţelor sau zilelor libere. Reprezentanții hotelului au așteptări mari pentru acest sezon, estimând o creștere a numărului de vizitatori. Anul trecut, peste 350 de persoane s-au cazat la hotelul de gheață și 8.000-10.000 de persoane l-au vizitat.  
Cel de-al şaptelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, este construit din peste 2.000 de mari cărămizi de gheaţă, extrase din lacul Bâlea, zăpadă şi gheaţă. Hotelul are 10 camere, un bar şi un restaurant ce pot fi vizitate in fiecare zi intre orele 9-17.

La construcţia deja finalizată, în perioada imediat următoare va fi adăugată o zonă de intrare (hol), precum şi un „satelit”- o structură de formă molecular, formată din trei camere tip iglu, conectate printr-un hol central.