”Este soare şi frumos, dar condiţiile de schi nu sunt excelente pentru că zăpada nu este suficientă, stratul măsurând doar 15-20 de centimetri. Am avut şi două accidente până la acest moment, soldate cu o entorsă şi o fractură de braţ”, a precizat Cojanu. De asemenea, pârtia de schi Kalinderu 1 din Buşteni şi cea de sanie sunt aglomerate, administratorul pârtiei, Ion Vasilescu, afirmând că numărul turiştilor care practică sporturi de iarnă în cele două locuri este de aproximativ 500.În cursul după-amiezii va fi pornită şi instalaţia de iluminat nocturn, care va fi menţinută în funcţiune până târziu în noapte, în funcţie de numărul de turişti care vor rămâne pe pârtie.
La Azuga, cele două pârtii, respectiv Cazacu şi Sorica, găzduiesc sâmbătă după-amiază 500-600 de turişti, stratul de zăpadă fiind de 30 de centimetri.
Pe pârtia Cazacu funcţionează atât teleschiul, cât şi babyschiul, în timp ce pe Sorica se schiază pe partea cu bandă rulantă (pe o lungime de 200 metri), fiind pornit, de asemenea, şi babyschiul.