Evenimentul ce are loc în acest weekend este cel mai spectaculos din principatul Monaco după nunta prințului Rainier cu Grace Kelly, din 1956. Dacă cifra este estimată corect, este cea mai scumpă nuntă, surclasând-o și pe cea a prințului William cu Kate Middleton (50 de milioane de dolari).
O altă ceremonie extrem de scumpă a fost cea dintre Vanisha Mittal și Amit Bhatia care a fost estimată la 60 de milioane de dolari. Nunta fetei miliardarului Laksmi Mittal cu un bancher a avut loc în 2004, în Franța. Petrecerile au avut loc în Vaux le Vicomte, un castel din secolul al 17lea, și la Palatul Versailles.
Nici nunta miliardarului rus Andrei Melnichenko nu a fost mai prejos: 30 de milioane de dolari. Melnichenko s-a căsătorit cu Aleksandra Kokotovic, fostă miss Iugoslavia, în 2005, pe Coasta de Azur, iar printre cei care au susținut recitaluri la nunta celor doi s-au numărat Christina Aquilera și Whithney Houston.

Milionarul american Vikram Chatwal, proprietarul unui lanț hotelier, s-a căsătorit cu Priya Sachdev, nunta lor costând circa 20 de milioane de dolari. Petrecerile au avut loc timp ce zece zile în trei orașe (Mumbai, Udaipur și Delhi). Peste 600 de invitați au fost aduși la ceremonii cu avioane private. Printre aceștia se numără Bill și Hillary Clinton, Naomi Campbell și P. Diddy.
Aproximativ 8 milioane de dolari a costat nunta fotbalistului britanic Wayne Rooney cu Colleen McLauglin. Nunta s-a desfășurat în Italia, la Genoa. 
Nunțile fetelor ”lui tata”
Nunta fetei bossului de la Louis Vuitton Monet Hennessy (LVMH) a costat șapte milioane de dolari. Delphine Arnault s-a căsătorit cu Alessandro Vallarino Gancia în Franța.
Chelsea Clinton l-a luat de bărbat pe bancherul Mark Mezvinsky în 2010, iar factura evenimentului a fost de 5 milioane de dolari. Printre extravaganțele nunții se pot nominaliza tortul de 11.000 de dolari sau corturile pentru recepție prevăzute cu aer condiționat (600.000 de dolari).

Celebritățile și nunțile lor scumpe
Contravaloarea nunții cântăreței Liza Minelli cu David Gest a fost de 3,5 milioane de dolari. De menționat că la eveniment au luat parte 850 de invitați, printre care Michael Jackson și Elizabeth Taylor. Unul dintre torturi a costat 40.000 de dolari.
Trei milioane de euro au plătit Paul McCartney și Heather Mills pentru nunta lor care a avut loc în Irlanda. Au fost aproximativ 800 de invitați, iar show-ul de artificii a costat 150.000 de dolari.
Un alt eveniment, cel al actriței Elizabeth Hurley, a costat 2,5 milioane de dolari și a avut loc în Anglia și India. Peste 300.000 de dolari a costat închirierea avioanelor, 100.000 de dolari cazarea invitaților, iar camera nupțială din India a fost 10.000 de dolari.
Extravagantă a fost și nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes. A costat 2 milioane de dolari și a avut loc în apropierea Romei, într-un castel din secolul al 15 lea.