Xerox, unul dintre principalii jucatori de pe piata IT din lume, a urcat pe primul loc in topul celor mai admirate companii IT, realizat de revista Fortune. Anul trecut, Xerox a ocupat pozitia a patra.

Studiul a fost realizat de firma de consultanta Hay Group, care a chestionat manageri, directori executivi si analisti cu scopul de a evalua activitatea a 1.400 de companii, in functie de anumite criterii, precum inovatie, valoarea investitiilor si competitivitate globala.

„Reputatia Xerox ocupa primul loc in top, alaturi de angajati, brand si inovatie ca fiind cele mai importante valori ale companiei”, a declarat Anne Mulcahy, CEO Xerox.

Topul Celor mai Admirate Companii va fi publicat pe 16 martie in revista Fortune.

„O companie care isi mentine numele nepatat si are o evolutie buna in timpul celei mai grele crize economice din ultimii 75 de ani este mai admirata decat o companie care atinge succesul in perioada de boom economic”, a declarat Geoff Colvin, Editor Senior al Fortune

Xerox se afla si pe piata autohtona. Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 180 de reselleri autorizati, Xerox Romania si Republica Moldova ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Sursa: Xerox