eMAG oferă 160 de lei pentru fiecare abonament anual plătit la Genius

Între 19 și 22 iunie 2024, clienții vor primi patru vouchere în valoare de câte 40 de lei fiecare în patru aplicații, pentru un abonament anual de 99 de lei plătit sau la prelungirea acestuia cu alte 12 luni.

Genius, serviciul cu livrare gratuită și oferte exclusive, sărbătorește patru ani de la lansare și lansează o ofertă specială disponibilă în toate cele patru aplicații: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. În cadrul acestei oferte, cei care își încheie pentru prima dată un abonament sau își prelungesc abonamentul existent cu încă 12 luni vor primi 160 de lei sub formă de patru vouchere a câte 40 de lei fiecare, beneficiind astfel de livrare gratuită timp de un an întreg.

Așadar, clienții primesc mai mult decât plătesc pentru un abonament pe un an, care costă doar 99 de lei. Oferta aniversară este valabilă în perioada 19-22 iunie și include reduceri de până la 40% în cadrul Genius Deals pentru zeci de mii de produse exclusive, marcate special în toate cele patru aplicații.

„După patru ani de la lansare, Genius este un serviciu complet, care a crescut și s-a dezvoltat în strânsă legătură cu clienții și cu etapele pe care ei le-au parcurs în tot acest timp. Fie că vorbim despre echipamentul pe care vrei să îl îmbraci pentru a susține echipa preferată sau o comandă de pizza la meciul cu prietenii sau fructe și legume proaspete de sezon, Genius poate să adreseze orice nevoi.

Răsplătim astăzi fidelitatea clienților noștri cu o ofertă aniversară specială constând în 160 de lei în vouchere pentru un abonament anual de 99 de lei plătit și cu reduceri de până la 40% în patru aplicații”, a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

eMAG, Genius, aniversare patru ani
SURSA FOTO: eMAG

Cei care doresc să încerce serviciul fără a beneficia de promoția aniversară pot să-l încerce gratuit timp de trei luni sau pentru zece comenzi. Lansat în iunie 2020 în România, Genius a înregistrat o creștere anuală semnificativă.

În faza inițială, serviciul era disponibil exclusiv pentru clienții eMAG, dar în prezent poate fi utilizat în patru aplicații de shopping: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Serviciul Genius a trecut granițele

De asemenea, Genius acoperă în prezent 750 de localități din România și s-a extins în Bulgaria începând cu luna aprilie, iar din mai a devenit disponibil și în Ungaria, pe platformele eMAG și Fashion Days. Numărul ofertelor a crescut constant de la an la an, pe măsură ce vânzătorii din Marketplace au continuat să înscrie produse în program, ajungând astăzi la peste 15 milioane de produse.

Genius are peste 780.000 de utilizatori în România, 100.000 în Bulgaria și 50.000 în Ungaria. Clienții activi Genius în cele patru platforme au economisit în medie 1.178 de lei anul trecut. Patru din cinci comenzi au beneficiat de livrare în a doua zi în ultimul an.

Extinderea serviciului în România și în alte țări unde eMAG este prezent a fost posibilă datorită creșterii rețelei de puncte de livrare easybox, numărul acestora depășind 5.000 în toată regiunea Europei de Sud-Est.

În toți cei patru ani de existență, prețul abonamentului Genius a rămas constant la 99 de lei pe an, în ciuda creșterii inflației. Pentru mai multe informații despre Genius și oferta aniversară, puteți accesa https://www.emag.ro/genius.