Vodafone România, numărul doi  pe piaţa locală de telefonie mobilă, anunţă o nouă ofertă specială dedicată clienţilor companii prin care aceştia beneficiază gratuit de servicii de hosting.

“Clienţii existenţi ai serviciilor Vodafone de date mobile, precum şi clienţii noi care optează pentru unul din abonamentele Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 euro / lună (TVA inclus) sau mai mare au la dispoziţie un pachet promoţional gratuit Vodafone myDomain, prin care îşi pot dezvolta afacerea pe Internet”, se arată într-un comunicat al operatorului.

Pachetul promoţional de hosting include un nume de domeniu gratuit, spaţiu de găzduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de email pe domeniul ales, fiecare cu spaţiu de 3GB. În plus, clienţii au la dispoziţie aplicaţii şi instrumente prin care îşi pot crea pagina de web rapid.

Oferta specială Vodafone pentru utilizatorii companii este disponibilă începând de astăzi până la 1 octombrie 2010, în toate magazinele Vodafone.

Clienţii Vodafone persoane juridice au la dispoziţie 5 pachete de date mobile Vodafone Mobile Broadband care permit utilizatorilor sa acceseze Internetul de pe laptop sau de pe PC, la viteze de până la 21,6 Mbps, utilizând un modem USB.

Vodafone are cea mai extinsă acoperire de Internet mobil 3G, pentru 90% din populaţia României, inclusiv în zonele izolate, la viteze de până la 21,6 Mbps.

SURSA: Vodafone