Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți. Au împreună un băiețel

În urmă cu două zile, Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți. Artista a născut un băiețel frumos și sănătos, care a primit numele Iair. Astăzi, aceasta a fost externată din maternitate, iar când a ajuns acasă soțul ei a întâmpinat-o cum se cuvine pe proaspăta mămică.

Fericită până la lacrimi, vedeta a postat surprinza făcută de soțul ei pe contul ei de Instagram pentru a-și împărtăși bucuria cu fanii ei.

„E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm”, a spus artista într-un story făcut pe Instagram.

Când a ajuns acasă, căntăreața de muzică populară a avut parte de o surpriză de proporții! Soțul ei a umplut casa cu baloane albastre și a cumpărat un buchet imens de trandafiri pentru ea și un tort mare.

„Așa ne-a primit tati acasă”, spunea bucuroasă Vlăduța Lupău.

Instagram Vlăduța Lupău
Instagram Vlăduța Lupău
Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău va reveni pe scenă până la sfârșitul lunii august

Chiar dacă abia a născut, cântăreața de muzică populară nu va lipsi mult de la evenimente. În scurt timp, aceasta va urca din nou pe scenă pentru a-i bucura pe oameni cu vocea ei. Managerul ei a anunțat că Vlăduța Lupău își va relua activitatea la sfârșitul lunii august întrucât este nerăbdătoare să își continue proiectele muzicale.

Chair dacă toții fanii ei au văzut cât de mult o iubește soțul ei, puține persoane știu cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău de Adi Rus. Bărbatul și-a surprins și atunci femeia iubită.

„Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Așa și eu. Într-adevăr, cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta. Cine se gândește noaptea la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție, că la finalul întâlnirii cu echipajul, în loc de o amendă, te pricopsești cu un inel de logodnă?! Așa a fost la mine”, a povestit Vlăduța Lupău, într-un interviu acordat pentru Viva.