Liviu Pleşoianu a taxat dur decizia premierului Dăncilă de a-l numi pe fostul şef SRI Tulcea, Cătălin Ţibuleac, în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”.

Deputatul PSD a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, folosind una dintre gafele de exprimare ale premierului.

„Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria „Jos Statul Paralel”. Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonșalant că nu știe nimic despre Statul Paralel, „pentru că a fost plecată nouă ani din țară”, dar tot nonșalant îl numește Guvernator al Deltei pe fostul șef SRI Tulcea. Trei concluzii:

1. Pentru SRI… Puteți să vă jucați cu sloganul de bază și să-l adaptați contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de față: DELTA A PRIORI…

2. Pentru doamna Dăncilă#2… Puteți să vă lansați noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: „ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ” DE NEIUBIREA SERVICIILOR…

3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: „Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști ca o râmă, atunci mai bine ridică-te și mori!” (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieșind în față și vorbind… Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi și cu spatele la oamenii care au votat PSD”, scrie Pleşoianu pe Facebook.