Premierul Viorica Dăncilă și-a deschis un cont oficial pe Facebook, afirmând în prima postare că își dorește să dialogheze cu cetățenii.

”De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a explicat șeful Guvernului. Până în acest moment, ea era prezentă pe social media doar cu un cont oficial de Twitter, administrat de echipa de consilieri de la Palatul Victoria.

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, spunea Churchill.

Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.
Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.
În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.
De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oamen”, a scris Dăncilă.

De remarcat au fost pozele pe care Dăncilă a ales să le folosească pe Facebook. Ea apare ținând în mână ochelarii de vedere sau hârtii, lucru care demonstrează că cei care o sfătuiesc în acerst moment i-au indicat că această imagine îi poate fi de folos.