Simona Halep a avut o ieșire nervoasă pe teren. Sportiva a avut o reacţie aspră pentru staff-ul său. Aceasta i-a adresat cuvinte dure noului său antrenor, Daniel Dobre.

La scorul de 4-3 pentru ea şi serviciul, după ce a pierdut avantajul dat de dublul break avut, Simona a avut ieșirea nervoasă.

Românca i-a adresat lui Dobre câteva cuvinte pe un ton mai răspicat

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi”, l-a muştruluit Simona pe Dobre, care a spus imediat „Am înţeles”. „Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo”, a spus sportiva.

Dobre a trecut peste momentul mai puţin plăcut și a încercat să-i ridice moralul lui Halep.

„Ai avut un plan foarte bun şi îţi iese perfect ăla cu schimbarea: minge mai înaltă – minge iute. Când ajungi departe, toate ai încercat să le dai prea drepte. Ea n-a făcut pasul la voleu sau să dea drive, deocamdată. Şi atunci, poţi să le mai dai pe alea înalte, când e departe.

Citește și Şansă imensă pentru Simona Halep! La un pas să devină iar nr.1 mondial

Atâta tot, în rest ai jucat foarte bine. Acceptă lupta, ţi-au ieşit mingi frumoase. Când ai posibilitatea, intră în teren. Deci, aplaudăm, clar, şi îţi dăm energie. O ai şi joci bine. Rămâi acolo focusată, că joci foarte bine”, i-a transmis antrenorul.

Citește și Simona Halep, revenire spectaculoasă! Victoria care o propulsează spre locul 1 mondial

Daniel Dobre a declarat după meciul câștigat de Halep că o cunoaște bine pe româncă pentru că ei au mai lucrat în trecut împreună. Acesta a spus despre Simona că se implică în joc și că uneori mai are ieșiri nervoase. De altfel, Dobre a mai declarat la DIgiSport că victoria Simonei nu a fost o surpriză.