Este lovitura momentului pentru bucureșteni. Mâncarea lor preferată va costa mai mult începând de mâine. Este vorba de celebrii mici. Și nu vorbim de orice fel de mici ci chiar de cei din Piața Obor. Astfel, începând din 1 septembrie, bucureștenii și nu numai vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a mânca cei mai buni mici de la Obor.

Comercianții din Piața Obor au anunțat că micii se vor scumpi începând de mâine, 1 septembrie. Motivul pentru care ei au decurs la o astfel de soluție e legat de toate scumpirile care au avut loc în ultima vreme la produsele alimentare. De mâine, prețul unui mic va fi de 4 lei în loc de 3 lei.

Comercianții din Piața Obor au anunțat că cei mai buni mici din această zonă se vor scumpi cu 30%. Cei care vor să să consume acest preparat vor scoate din buzunar 4 lei și nu 3 pentru un mic, așa cum a fost până acum. Scumpirile alimentelor din ultima perioadă a afectat și prețul micilor din Piața Obor. Anunțul a fost afișat la intrarea locației din Capitală.

Cât va costa începând de mâine un mic

„Datorită scumpirilor din ultima vreme ne vedem obligați ca de la 1 septembrie să ridicăm prețul micului la 4 ron. Mulțumim de înțelegere, să auzim de bine”, este mesajul afișat de comercianții Pieței Obor, potrivit Antena 3. Patronul terasei de la Obor a declarat că s-au vândut foarte multe porții de mici în timpul pandemiei. În plus, cei care s-au vaccinat anti-COVID au primit o porție gratis.

„Cei mai mulți mici am vândut în pandemie. De 1 mai, am dat 7.500 de mici. A fost o nebunie. A fost o adevărată nebunie”, a declarat Adrian Rebenciuc.

Micii din Obor nu sunt apreciați doar de bucureștenii care trec pragul celebrei terase. Acest preparat este foarte căutat de români atunci când vin în Capitală, însă de curând a ajuns un subiect de interes și pentru presa internațională. Jurnalista Susanne Fowler a făcut o vizită în București și a luat masa la terasa din Obor, unde a gustat cei mai buni mici. Aceasta a povestit despre experiența ei și în cadrul unui articol al publicației The New York Times.