Telekom România introduce un nou post în grila sa de programe TV, iar mutarea se va petrece într-o zi cu totul specială.

Copiii care au în casă televiziune de la Telekom au un nou motiv de bucurie în data de 1 iunie. De ziua lor, Telekom România introduce în grila sa de programe programul Minimax, adorat de cei mici.

Noul canal de divertisment pentru copii Minimax va fi disponibil in pachetul de baza Telekom TV prin tehnologiile satelit, IPTV si cablu digital.

„Ne bucurăm să anunțăm că de acum canalul Minimax face parte din grila Telekom TV, respectând, astfel, promisiunea noastră de a oferi conținut de calitate, pentru cele mai diverse nevoi și preferințe. Este ocazia perfectă, de Ziua Copilului, să le oferim acestora experiența Minimax și de a putea urmări desenele animate preferate, alături de părinți“, a spusAndreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.“

Minimax este unul dintre cele mai îndrăgite programe cu desene animate. Are în programă desene animate dedicate copiilor 100% non-violente și este disponibil în 11 țări din Europa și în peste 13 milioane de gospodării.