Indesit şi Hotpoint-Ariston împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) vor derula în perioada 1 martie –31 mai 2009, campania de recuperare a deşeurilor electrocasnice.

Indesit Company, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa locală de electrocasnice albe, în parteneriat cu RoRec dă undă verde programului de recuperare a aparatelor electrocasnice vechi în schimbul unora noi.

Campania, derulată sub titlul „Cu Indesit si Hotpoint-Ariston ai verde la reciclare şi economie”, propune consumatorilor produse noi, Indesit şi Hotpoint-Ariston, la preţuri mai mici, în schimbul predării aparatelor electrocasnice vechi. Pentru a stimula consumatorii, Indesit oferă o reducere de 250 RON sau 15% din valoarea produsului nou achiziţionat – la alegerea consumatorului, care poate opta pentru una din variante.

“Prin lansarea acestui program, dorim să sensibilizăm clienţii noştri privind necesitatea protejării mediului prin eliminarea din circuitul activ al aparatelor defecte sau depăşite din punct de vedere tehnologic şi moral, care implicit consumă resurse”, a precizat Rodica Stere, director de marketing al Indesit Company.

„Totodată dorim să-i ajutăm în această perioadă de criză să ia mai uşor decizia de a-şi schimba produsele vechi cu unele noi, pentru că preţurile oferite sunt foarte competitive. Mai mult, clientul este cel care decide dacă doreşte să beneficieze de o reducere în sumă fixă de 250 RON sau să cumpere produsul cu o reducere de 15% din preţul afişat în magazin.

Noile produse vor permite clienţilor noştri nu doar un confort sporit, dar îi vor ajuta să reducă consumul de apă şi energie electrică, o altă sursă de economie în această perioadă dificilă din punct de vedere financiar”, a mai declarat Rodica Stere. 

Oferta este valabilă în perioada 1 martie – 31 mai 2009 în magazinele de specialitate partenere.

„Această campanie face parte dintr-un program mai amplu desfăşurat de RoRec şi suntem extrem de mulţumiţi că am găsit în parteneriatul cu Indesit înţelegere deplină a obiectivelor noastre în ceea ce priveşte procesul de colectare a deşeurilor. Sperăm să avem un răspuns pe măsură şi din partea cetăţenilor, a declarat Liviu Popeneciu, preşedintele RoRec.