A treia editie a Târgului de Utilaje Marcom s-a desfăşurat, în zilele de 8 şi 9 mai, la Showroomul Marcom din Otopeni.

Un spaţiu de 10.000 mp a fost o scenă deschisă pentru testarea a mai mult de 100 de utilaje noi şi second hand. Organizatorii au pus la dispoziţia publicului o gamă completă de utilaje de construcţii, specializate şi recomandate pentru construcţii civile şi industriale, construcţii de drumuri, pentru demolări, balastiere, cariere, lucrări forestiere, staţii de betoane, staţii de asfalt sau reciclare.

Toate utilajele achiziţionate în această perioadă au beneficiat de preţuri şi oferte speciale.

Demonstraţii de forţă

La fel ca la precedentele ediţii, în fiecare din zilele târgului au fost organizate demonstraţii cu ce trebuie şi nu trebuie făcut cu utilajele. Invitatul special al evenimentului, Walter Rossato, operator profesionist al utilajelor Komatsu, a fost în centrul unui veritabil spectacol de precizie şi control al maşinilor.

Tot la capitolul demonstraţii, Adrian Tănăsescu, reprezentant al celui mai mare furnizor de aparatură topografică din lume, GeodisRo, a testat cele mai noi şi moderne sisteme de stabilire cu precizie a poziţionării.

Produse şi sisteme pentru industria de utilaje de construcţii

  • Komatsu – buldoexcavatoare, mini încărcătoare, mini şi midi excavatoare, manipulatoare telescopice, excavatoare pe şenile, excavatoare pe pneuri, încărcătoare frontale, buldozere, basculate articulate, concasoare mobile, stivuitoare
  • Potain – macarale autoridicătoare, macarale turn
  • Grove – automacarale tot teren şi macarale mobile pentru teren accidentat
  • Sennebogen – manipulatoare pentru materiale, macarale telescopice pentru aplicaţii speciale, macarale portuare