UPDATE: Miniştrii, secretarii de stat şi şefii de agenţii liberali, adică demnitarii partidului, vor demisiona, practic, până miercuri la 12.00, când îşi vor depune demisiile scrise la secretariatul Guvernului, a declarat Crin Antonescu.

Mai multe detalii despre deciziile liberalilor puteți citi pe evz.ro

 

 Liberalii au votat o rezoluţie care prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta, scrie mediafax.ro

De asemenea, proiectul prevede şi libertatea aleşilor locali de a negocia majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi a consiliilor locale fără restricţii de la centru.

Mai multe detalii despre deciziile liberalilor puteți citi pe evz.ro

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, la finalul Delegaţiei Permanente, că a votat împotriva ieşirii de la guvernare, argumentând că aceasta este 'o atitudine uşor pripită'.

'Eu personal nu am votat pentru ieşirea de la guvernare, am votat împotrivă, însă a fost o şedinţă lungă, au fost dezbateri nu foarte interesante, mai degrabă s-a dorit o rezolvare expeditivă. Eu cred că e o decizie grea, o decizie complicată care ar fi trebuit mai bine analizată, mai bine gândită. Cred că este o atitudine (…) uşor pripită, nu vreau să folosesc nişte calificative care să-i deranjeze pe colegii mei pentru că eu apreciez că fiecare dintre noi are dreptul la propria opţiune pentru care nu trebuie să fie judecat în niciun fel', a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

 

Te-ar putea interesa și: