Doi bărbaţi înarmaţi au jefuit, în această după-amiază, o unitate a băncii Transilvania din cartierul Mănăştur, din Cluj Napoca.

Potrivit primelor informaţii, nu există persoane rănite în urma jafului. În momentul atacului, în clădire se aflau 10-15 angajaţi ai băncii.

UPDATE: Banca Transilvania confirma jaful

Banca Transilvania (BT) a confirmat faptul ca in data de 13 februarie, in cursul dupa-amiezii, „s-a inregistrat un incident la Agentia BT Manastur din Cluj-Napoca”.

Potrivit BT, in urma jafului armat a fost sustrasa din casierie o suma in lei (sub 70.000 euro, echivalent in lei). Aceasta este asigurata, astfel incat nu sunt riscuri de pierderi nici pentru clienti, nici pentru banca.

„Nimeni nu a fost ranit in acest incident. Politia a intervenit, in acest caz, cat se poate de operativ”, se precizeaza intr-un document al bancii.

Banca Transilvania a mai mentionat ca bancomatele si toate celelalte echipamente electronice de plati funcţioneaza normal, incidentul neavand niciun alt impact asupra activitatii bancii.  

In prezent sunt in derulare procedurile specifice pentru identificarea si prinderea agresorilor de catre organele abilitate.

Activitatile bancare ale Agentiei BT Manastur vor fi reluate conform programului obisnuit, incepand de luni.