După ce l-a luat pe Andrei Gheorghe să se ocupe de comunicare, noul ministru al Finanţelor l-a angajat în minister şi pe artistul Dan Bittman, care va fi „consilier pe probleme cu populaţia”.

„Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP”, a explicat Vlădescu, pentru Mediafax.

În urmă cu două săptămâni, Vlădescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe realizatorul de emisiuni radio şi TV Andrei Gheorghe.

„Mă ştiu cu Vlădescu de mai mulţi ani şi mi-a mai făcut o propunere de acest fel pe care nu am acceptat-o la momentul respectiv, dar m-a prins la minister şi am avut o singură discuţie seriosă în această privinţă. Domnul ministru avea nevoie de un reprezentant al României reale, de cineva care să călătoreacă prin ţară şi care să cunoscă oameni de la cei mai simpli la cei mai sofisticaţi şi care să-l tragă pe domnul ministru de urechi atunci când este cazul”, a comentat Dan Bittman pentru capital.ro.

Vlădescu frecventează un club în care cântă Bittman

„Dan Bittman va încerca să găsească acele soluţii de a comunica cu cetăţenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman şi Andrei Gheorghe – n.r.), împreună cu oamenii tehnici de la Ministerul Finanţelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, să găsească modalitatea să transmită informaţia într-un mod perceptibil”, a spus Vlădescu în Parlament.

Întrebat dacă există o relaţie de prietenie cu Dan Bittman, ministrul Finanţelor a arătat că expresia potrivită ar fi că se cunosc. Vlădescu a spus, de altfel, pentru zf.ro că obişnuieşte să frecventeze un club din Bucureşti în care uneori cântă şi Bittman.

SURSA: Mediafax