Laszlo Csiki ocupa din noiembrie 2011 funcţia de Head of Corporate Asset & Facility Management pentru estul Europei în cadrul Metro Group. De-a lungul ultimilor 15 ani, Csiki a deţinut diverse funcţii de conducere, asumându-şi responsabilităţi operaţionale şi regionale ca Managing Director pentru Metro Group Retail Real Estate România şi Regional Director pe Europa Centrală şi de Est al Metro Group Asset Management.

Născut în România, Csiki deţine o diplomă în economie obţinută la Universitatea Liberă din Berlin, completată de absolvirea masterului „Science Real Estate” organizat în parteneriat de trei universităţi: Universitatea Nottingham, Universitatea Tehnică din Budapesta şi Universitatea Economică din Budapesta.

Andreas Holler îţi continuă activitatea în cadrul Immofinanz, grup financiar care deţine integral compania Adama, preluând responsabilitatea construcţiei de apartamente în Austria, fiind numit membru în Consiliul de Administraţie al companiei Buwog Group, care deţine un portofoliu de aproximativ 35.500 apartamente în Austria şi Germania. Andreas Holler a ocupat funcţia de membru în Consiliul Executiv al Adama încă din noiembrie 2011, gestionând preluarea companiei de către Immofinanz Group.

Adama a încheiat în noiembrie anul trecut procesul de construcţie al proiectelor Edenia Titan şi Evocasa Optima şi a livrat pe piaţă încă 210 apartamente în care a investit 14,1 mil. euro. Austriecii au reuşit să îşi crească vânzările din acest an cu circa 25%, comparativ cu 2012, şi să ajungă la un rulaj mediu lunar de 15 apartamente. Austriecii sunt foarte precauţi când vine vorba de construirea unui nou stoc de apartamente, singurul proiect cert pe care îl vor livra în 2014 fiind ultima fază de dezvoltare a Copou Bellevue din Iaşi, care cuprinde 49 de apartamente.

Adama mai are în pregătire o clădire în cartierul Berceni, lângă Piaţa Sudului, care va dispune de 80 de apartamente şi ia în considerare dezvoltarea primei etape din proiectul care va lua locul fostei fabrici Ventilatorul şi care va mai pune pe piaţă alte 100 de unităţi locative.

Citiţi şi Ce planuri au «regii» locuinţelor pentru 2014