Deşi Pirate Bay este cel mai cunoscut şi cel mai accesat site-uri de torrente din lume, foarte mulţi piraţi accesează şi  KickassTorrents, disponibil la adresa KAT.ph. Cei de la Torrent Freak au scris că au primit, în ultima vreme, sute de emailuri care întreabă de ce nu mai poate fi accesat site-ul. Aceştia au încercat să ia legătura cu administratorii site-ului însă emailurile lor se întorceau cu mesajul “Destination .PH Domain does not exist or has expired/ Domeniul .PH nu există sau a expirat.”

Ei au verificat şi DNS-urile şi totul părea în regulă, mai puţin pentru India şi Italia unde site-ul este blocat de autorităţi. În cele din urmă, aceştia au fost informaţi de ProxyBay.me, operatorul site-ului ProxyKat.net, care asigură accesul la KickassTorrents, că 50% dintre proxy-uri sunt dirijate către adresa  Kickass.to.

Potrivit unui administrator al KAT, care foloseşte ID-ul Chew, domeniul.ph a fost confiscat de autorităţi.

Piraţii se mută pe plajă

Noul domeniu unde poate fi găsit Kickass Torrents .TO aparţine ţării Tonga. Tonga este un arhipelag de 150 de insule și insulițe, dintre care 40 locuite. Reprezintă singura și cea mai veche monarhie din Pacificul de Sud. Cunoscut pentru mult timp ca "Insulele Prietenoase" sau "Perla Pacificului de Sud", Arhipelagul Tonga păstrează o cultură populară, un popor și o limbă unică în lume. Regatul Tonga are o populație de 104.227 de locuitori.

De asemnea, Pirate Bay şi-a schimbat recent domeniul în .SX după ce domeniul .SE a fost confiscat de autorităţile suedeze. Domeniul .SX aparţine Sint Maarten, o insula tropicală în nord-estul Caraibelor, situată la o distanţă de 250 km nord de Guadelupa şi 240 km est de Puerto Rico. Sint Maarten este astăzi cel mai mic teritoriu din lume (60 km²), împărţit de două naţiuni, respectiv Franţa şi Regatul Olandei şi numără aproximativ 70.000 de locuitori, unde limbile oficiale sunt franceza şi olandeza, în condiţiile în care limba engleză este vorbită de majoritatea locuitorilor insulei.