În timp ce liderii PSD încearcă se pozeze în persoane care înțeleg nevoile românilor și sunt alături de neajunsurile lor, o importantă figură social-democrată face exact contrariul.

Este vorba de Marian Oprișan care se afișează la volanul unui bolid extrem de scump. Oprișan, care este președinte al Consiliului Județean Vrancea și al PSD Vrancea a fost suprins de un focșănean la volanul unui autoturism Ford Shelby ultimul model. Valoarea acestuia este de minim 118 000 euro. Cel care l-a văzut pe Oprișan s-a întrebat retoric de unde și-a putut permite un autoturism atât de scump. Marian Oprișan,în condițiile în care vorbim doar de un salariu de bugetar. Imediat a vebit și replica baronului de Vrancea: „Dintr-un cont verificat de procurorii anticorupție”.

Declarațiile acestuia nu s-au oprit însă aici. „Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe astfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție”, a declarat Marian Oprișan, conform jurnaliștilor Realitatea TV. El a susținut că poate să-și cumpere o asemenea mașină „după o viață de muncă” a sa și a familiei sale.