Cabinetul de avocatura Musat&Asociatii si-a marit numarul de parteneri la noua in urma promovarea Iulianei Craiciu ca partener in cadrul departamentului de Fuziuni si Achizitii, informeaza un comunicat al companiei.

“Achizitiile private au fost si vor ramane principalul nostru domeniu de activitate”, a declarat Gheorghe Musat, managing partner Musat&Asociatii.

Printre tranzactiile majore in care a fost implicata Iuliana Craiciu se numara preluarea companiei Electrica de catre Enel contra sumei de 820 de milioane de euro si prealuarea diviziei de leasing a grupului Romstal de catre KBC Lease contra sumei de 75 de milioane de euro.

“Aceasta face parte din strategia Musat&Asociatii de a promova tinerii avocati din cadrul firmei noastrei ca parteneri, tineri care si-au demonstrat capacitatile profesionale si angajamentul catre echipa si companie. Estimam ca in 2-3 ani firma noastra va avea 100 de avocati, sprijiniti de 50-60 de asistenti si personal administrativ”, a adaugat Musat.

Musat&Asociatii are 75 de avocati in prezent si ofera  reprezentanta legala in Romania pentru companii precum Orange, ABN AMRO, Fortis Bank, Eli Lily, General Motors, General Electric, Piraeus Bank, Pepsi, Automobile Dacia si Posta Romana.       

Sursa: Capital 26 Aprilie 2007