Marco Castellaneta va conduce nou înfiinţatul Corporate Center care este format din Departamentul de Comunicare al Grupului, Departamentul de Servicii şi Departamentul de Resurse Umane al Grupului. De la 1 mai Castellaneta devine membru al Board-ului Executiv al Ringier AG. 

Noul Centru susţine procesele strategice şi de comunicare la nivel de grup. Departamentul de Servicii al Grupului, care se ocupă de dezvoltarea strategică şi de business precum şi de coordonarea activităţilor de CSR (Corporate Social Responsibility) şi Departamentul de Comunicare al Grupului se află în continuare sub directa coordonare a lui Marco Castellaneta. Stefan Hackh este numit Manager de Comunicare în Elveţia (începând din luna iulie). Acesta va raporta lui Marco Castellaneta. Departamentul de Resurse Umane al Grupului va fi în continuare condus de Jean-Luc Mauron.

Castellaneta lucrează în cadrul Ringier din 1996. A început în televiziune cu programul Marktplatz la SF2, a contribuit la dezvoltarea SAT.1 (Elveţia) iar din anul 2000 a fost Producător şi prezentator al emisiunii konsum.tv difuzată de canalul SF2. Din 2005 ocupă funcţia de Manager de Comunicare la nivel de Grup. 

Castellaneta are studii universitare de jurnalism şi PR, a obţinut diploma de specialist în marketing la încheierea unui curs post-universitar şi deţine un Master în Comunicare şi un MBA în General Management.

Data: 18 aprilie 2008

Sursa: Ringier