Matthew Lepre, un antreprenor de  26 de ani, din Australia, a anunţat recent că își caută un asistent personal care va fi răsplătit cu un salariu anual de 52.000 de dolari, alături de o serie de beneficii remarcabile.

Astfel, candidatul ales trebuie să călătorească cu el în jurul lumii, având asigurate toate cheltuielile de călătorie. Mai mult, acesta primeşte asigurare de sănătate gratuită.

Tânărul dă totuşi impresia că a făcut acest anunţ din motive de marketing, întreaga poveste fiind împachetată foarte frumos.

Milionarul se bucură deja de peste 40.000 de doritori pentru acest loc de muncă. Matthew, originar din Sidney, se laudă cu un câștig lunar de 120.000 de dolari, doar din comerțul pe internet, ajungând într-un punct în care are nevoie de ajutor din cauza volumului de muncă.

Pe pagina sa de Instagram are numeroase fotografii cu sumele de bani care îi intră în cont aproape din oră în oră.

„Am primit 40.000 de aplicații de la oameni din toată lumea. În jur de 75% sunt femei. Câteva m-au cerut chiar în căsătorie”, a mai spus tânărul.

Majoritatea  celor care au aplicat pentru acest loc de muncă au vârste cuprinse între 23 și 37 de ani.

„Mulți dintre cei care aplică îmi spun că muncesc de la 9 la 5 și că își doresc să scape de viața de corporație, dar că vor să aplice abilitățile dobândite. Salariul se bazează pe experiența persoanei, însă va primi și asigurare de sănătate, cazare și îi voi plăti cheltuielile de călătorie”, a mai zis Matthew Lepre.

Matthew Lepre deține o vilă în Thailanda și multe alte bunuri și proprietăți, povestind că a avut o viaţă grea, fiind crescut de o mamă singură.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Chilling with bae and pumping 6 figure months 😉👨🏻‍💻

O postare distribuită de Matthew Lepre (@matthewlepre) pe