Poliția locală l-a amendat pe celebrul cântăreț, Smiley, din cauza faptului că lipea afișe acolo unde ar fi fost interzis. Este vorba despre niște afișe care promovau un concert al artistului din iunie 2018. Polițiștii spun că l-au amendat fiindcă afișele erau lipite pe „suprafața verticală a unui echipament tehnico-utilitar”, mai exact, stâlpi electrici.

Artistul a fost amendat atât în sectorul 2 cât și în sectorul 3, după ce autoritățile au găsit afișe care promovau concertul artisului din iunie 2018, de la Arenele Romane. Amenzile au fost trimise pe adresa companiei deținute de Smiley, Hahaha Production și se ridicau la aproximativ 1.000 de lei fiecare.

Atenție, șoferi! Se limitează viteza! Toate mașinile din România vor fi așa

Avocații lui Smiley, în schimb, au avut o cu totul altă părere:

”Precizează societatea petentă că nu a avut calitatea de organizator al spectacolului la care se face referire în procesul verbal, această calitate aparținând societății Best Music Live SRL. Mai arată că Andrei Maria, cunoscut sub numele de Smiley este asociat cu activitățile petentei, acesta fiind fondatorul și unul dintre asociații săi, însă, de aspectele legate de activitatea sa artistică se ocupă impresarii săi care nu au legătură cu societatea petentă. Menționează că polițistul nu a aplicat în mod legal sancțiunea, neefectuând investigații minime privind persoana vinovată de fapta contravențională”, se arată în motivare.

Total neașteptat! Ce studii are la bază Sorina Pintea și ce avere a strâns. Detaliul șocant din viața ei

De asemenea, instanța a decis că ”procesul verbal nu a fost semnat de contravenient și nici de martor asistent, făcându-se mențiunea că persoanele prezente la întocmirea procesului verbal au calitatea de agenți constatori și nu pot avea calitatea de martori”.

DEZASTRU total pentru Victor Ponta! Probleme mari la europarlamentare! Eroarea care-l va costa foarte scump

Totodată, din procesul verbal lipseau”data și ora infracțiunii”, care nu poate fi aceeași cu cea a constatării de către autorități. Așadar, Smiley a scăpat de amenzi, fiindcă procesele verbale au fost anulate.