Secretarul general adjunct al Guvernului, liberalul Cristi Barbu, vine cu o veste excelentă pentru locuitorii din judeţul Teleorman. El anunţă o serie de investiţii importante, atât în infrastructura rutieră, drumuri „care de zeci de ani au fost lăsate să se distrugă”, cât şi în sistemul medical.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria va beneficia de un corp nou, cu 5 etaje, iar alte sume au fost aprobate şi pentru lucrări la Spitalul din Zimnicea, anunţă secretarul general adjunct al Guvernului.

Cristi Barbu nu ratează ocazia de a-l înţepa şi pe Liviu Dragnea, cel care a păstorit atâţia ani Teleormanul. Judeţul „care a fost ținut prea mulți ani în sărăcie”, scrie liberalul cu trimitere evidentă către fostul lider PSD.

Ce obiective de investiţii are Guvernul României în judeţul Teleorman?

„Guvernul Orban nu oprește investițiile! Ba, dimpotrivă, promovează și dezvolta toate zonele țării. Aici intra si judetul Teleorman, care a fost ținut prea mulți ani în sărăcie.

Programul „Reclădim România” include și Teleormanul, pentru care Guvernul Orban alocă sume importante de bani. Concret, dupa ce am reabilitat drumuri, care de zeci de ani au fost lăsate să se distrugă, acum, venim cu investiții în sanatate. La spitalul Județean de Urgență din Alexandria va fi construit un corp nou, modern și cu echipamente medicale de ultimă generație, cu 5 etaje, care va avea 72 de paturi.

Nu doar Alexandria va beneficia de investiții în sănătate, și pentru Zimnicea au fost aprobați bani guvernamentali pentru spital. Mulțumesc pentru sprijin premierului Ludovic Orban, dar și colegilor din Guvern”, a scris Cristi Barbu pe pagina sa de socializare, alături de câteva fotografii cu obiectivele de investiţii menţionate.