Mai precis, așa cum se poate vedea și în imagine, Ludovic Orban a rămas fără oameni când Florin Cîțu și-a chemat echipa PNL pe scenă, la Cluj, situație care nu a fost trecută cu vederea.

În urma acestei situații, președintele PNL a spus că Partidul Național Liberal este mult mai mare, după ce Florin Cîțu și-a prezentat echipa de susținători pe scena conferinței de alegeri a filialei. Iar el a rămas să ocupe singur primul rând de scaune al amfiteatrului.

„Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă.”, a spus Ludovic Orban.

Surse ale Antena 3 au povestit că Emil Boc a glumit când l-a văzut pe Ludovic Orban singur, pe rândul din față.

„Domnule președinte, Mr. president, macar un prefect PNL meritati și dvs.”. Iar cei din sală au început să râdă și să îl aplaude pe primarul Clujului.

Emil Boc, sprijin puternic pentru Florin Cîțu

Primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi-a reafirmat, duminică, sprijinul pentru premierul Florin Cîţu la preşedinţia PNL, arătând că alegerile din partid „nu sunt împotriva cuiva”.

„Am regăsit în actualul premier Florin Cîţu premierul capabil să ducă Partidul Naţional Liberal şi România la nivelul următor. Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva. Preşedintele Orban are merite deosebite în ceea ce este PNL astăzi şi vă rog să-l aplaudăm. Este adevărat că, împreună cu ministrul Finanţelor, Cîţu, au stat o noapte şi au găsit soluţii pentru a putea promova acea hotărâre de guvern, într-o echipă în care ministrul Finanţelor a spus ‘am nevoie să caut soluţia’. Premierul a aşteptat. Da, vă mulţumesc amândurora, pentru că aşa este şi aţi făcut un lucru minunat pentru viitorul acestui oraş superb, european”, a afirmat Emil Boc la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj.

Emil Boc s-a adresat preşedintelui PNL, Ludovic Orban, căruia i-a spus că judeţul ar fi meritat un prefect liberal, funcţia fiind ocupată de un reprezentant UDMR.

„Şi, nu în ultimul rând, domnule preşedinte Orban (…), un prefect tot am fi meritat de la PNL. (…) Viaţa merge înainte. Sunt convins că viitoarea echipă de conducere a PNL va ţine cont şi în realităţi de faptele pe care le produce această minunată organizaţie a PNL, şi cred, cu sinceritate, că această echipă condusă de un premier capabil să ducă şi România şi partidul la nivelul următor (…) nu se opreşte aici. Toată echipa este echipa lui Florin Cîţu, echipa PNL. Din această echipă, nimeni nu este exclus şi vă asigur de asta pentru că ştiu cum gândeşte”, a menţionat Emil Boc.