Emil Boc trage semnalul de alarmă! Primarul municipiului Cluj Napoca cere încetarea luptelor interne din partid.

Boc avertizează asupra faptului că PNL va fi lovit de adversari, care vor profita de acuzele reciproce dintre cele două tabere, care îi susțin pe cei doi contra-candidați,  Florin Cîțu și Ludovic Orban.

El şi-a exprimat din nou susţinerea faţă de premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, în discursul ţinut sâmbătă, la conferinţa de alegeri interne a PNL Bihor.

Emil Boc trage semnalul de alarmă!

Boc îi avertizează pe liberali că, dacă nu încetează atacurile reciproce, riscă să fie trimiși pentru foarte mulți ani în opoziție.

”Ar fi păcat mare ca fructele la toată această muncă a noastră să le culeagă altcineva în 2024 şi asta ar însemna pentru noi o trimitere în opoziţie pentru foarte mulţi ani dacă pierdem anul 2024.

De aceea, spun cu îngrijorare, că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL şi nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie.

Trebuie să punem capăt războaielor interne sau aceste războaie interne vor pune capăt performanţei PNL în 2024.

”Avem obligația să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri”

Avem obligaţia, fiecare dintre noi în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri.

Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori de guvernare, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în faţă!

La acestea trebuie să ne raportăm şi nu la calomnierea colegilor de partid, sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care va fi folosită de opoziţie sunând: Vedeţi, voi spuneţi despre voi aşa ”, a mai afirmat Emil Boc.