Grecia atinge imunitatea de turmă cu vaccinurile donate de România. Este foarte aproape de a realiza acest lucru, în timp ce în România campania de vaccinare este un eșec, acuză economistul Cristian Păun.

El spune că Guvernul Cîțu a dovedit incompetență totală și că a adoptat și va mai adopta măsuri complet ineficiente pentru imunizarea populației împotriva Covid-19.

Grecia atinge imunitatea de turmă cu vaccinurile donate de România. Ce face Guvernul de la București?

Grecia va atinge imunitatea de turmă (70% din populație vaccinată) pe 30 septembrie 2021. Cam în 45 de zile. Noi, în 1325 de zile. Prin 2025.

Ating alții imunitatea cu vaccinurile donate de noi, pe deficit excesiv și datorie! Noi aplicăm metoda de luptă lagărul… Eșec fantastic și total!

În afară de a trece Grecia pe galben sau pe roșu cu dubios de mare promptitudine (maxim au avut circa 2400 de cazuri de îmbolnăviri și 134 morți într-o zi), mai facem și noi ceva concret pe aici pe la noi? Mai venim cu vreo strategie, vreo idee?

Căci la închis piețe și biserici înainte de votul la parlamentare am văzut că ne pricepem de minune! Numai aberații de măsuri de la grupul ăla de felceri.

”Mereu e de vină altcineva”

La soluții reale pentru bunăstatea noastră niciodată nu ne pricepem. Mereu rondourile au fost mai facile pentru o administrație incompetentă care mimează implicare și reforme!

Vreo demisie sau demitere, ceva? Vreo conferință de presă care să explice cele 10.000 de vaccinări zilnice la o populație de milioane rămasă nevaccinată? Tăcere totală…

Incompetență totală… Ah, da… guvernul are mult de lucru, adoptă steme și steaguri pentru comune, urmăriți cu deosebită atenție și îngrijorare de Shogun!

Desigur, mereu e de vină altcineva! Astept să închidem iar terasele și piețele curând. Și intensificarea amenzilor pentru antreprenorii indisciplinați.

Măcar acum știm să nu mai montăm termopanele, să dăm impresia de spațiu deschis.”, a scris Cristian Păun pe Facebook.

Sursă foto: Dreamstime.