Tudorel Toader a fost internat în spital luni dimineaţa, după ce a reuşit să îşi rupă piciorul chiar de ziua sa, potrivit postului de televiziune Romania TV.

Astfel, Guvernul PSD-ALDE pare să sufere la propriu, din punct de vedere fizic, după anunţul privind ministrul Justiţiei, mai ales că şi Liviu Dragnea este în continuare internat în spital cu probleme la coloana vertebrală.

Conform sursei citate, Tudorel Toader a fost internat în spital astăzi, de ziua lui, pe 25 martie. Ultimele informaţii oficiale spun că cel care se află în fruntea Ministerului Justiţiei era în concediu, încă de la sfârşitul săptămânii trecute.

Tudorel Toader împlineşte luni, de Buna Vestire şi de Ziu Poliţiei, vârsta de 59 de ani.

Tudorel Toader a făcut vineri un gest fără precedent. El a decis să le retragă acreditarea la Ministerul Justiției ziariștilor incomozi. Aceștia nu au făcut altceva decât să-i adreseze o serie de întrebări care nu au fost pe placul ministrului. Imediat, Tudorel Toader a trecut la amenințări și în secunda doi la fapte.

Astfel, ziaristul Pro TV Ovidiu Oanță a anunțat pe pagina sa de socializare că Ministerul Justiției i-a retras acreditarea. “Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!”, a comentat Ovidiu Oanță pe Facebook. La puțin timp a mai apărut o victimă. Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea TV a anunțat fix aceeași măsură care s-a luat împotriva ei. ”Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos explicatia lui Tudorel Toader”, a scris Arcanu pe Facebook.