Șoc total în cazul fiului șefului LPF, Gino Iorgulescu. Mario Iorgulescu nu mai are nicio șansă după accidentul rutier care a dus la decesul unui tânăr! Autoritățile au luat o decizie de ultimă oră. Fiul șefului LPF ar putea să facă pușcărie.

Gravul accident rutier produs de către fiul șefului LPF se lasă cu urmări penale pentru Mario Iorgulescu.
Mario a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, la aproape două luni după ce a provocat un grav accident, în urma căruia un alt tânăr a murit, au declarat surse judiciare pentru g4mmedia.ro.

Oamenii legii au luat legătura cu procurorii italieni pentru a le comunca acuzațiile la adresa Iorgulescu jr. Acesta se află internat la o clinică din Italia.

În prezent, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu se simte mai bine și se află în afara oricărui pericol, fiind îngrijit într-o clinică din Milano. Tânărul de 24 de ani ar urma să revină în România pentru a fi audiat de procurori referitor la accidentul pe care l-a produs și în care a murit un bărbat.

Din datele primite de procurori de la medicii italieni reiese că Mario Iorgulescu nu este păzit, el fiind vegheat doar de familie, într-o clinică din Milano, transmite Antena 3.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au vrut încă din 20 septembrie să îl înștiințeze oficial pe fiul lui Gino Iorgulescu că este suspect în ancheta declanșată după accident, însă medicii de la Spitalul Elias, unde era atunci internat Mario Iorgulescu, au declarat că starea de sănătate nu permite acest lucru. În aceeași zi, Iorgulescu Jr. a fost tansferat, la cererea expresă a familiei, la o clinică din Italia, mai precizează sursa citată.