Liviu Dragnea crede că va fi asasinat și vine cu dovezi în acest sens. Președintele PSD a spus la România TV că la urechile sale au apărut informații conform cărora la DIICOT este depus un dosar care conține descrierea mai multor persoane privind situația din România. În acest dosar ar fi descrisă și încercarea de asasinare a lui Dragnea.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la inveală adevărul o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la România TV.

Conform lui Dragnea, una dintre persoanele care a făcut declarații în acest doasar a fost amenințată.

„Nu dosarul meu. Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declarație a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate acește mișcări. Cine finanțează, cum au fost finanțate pentru toate aceste mișcări în România. Și spunea ce se intenționa să se facă. Am înțeles că ar fi fost și puțin amenințat. Și stai și te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credință și suntem noi suspicioși. Dar dacă nu e așa. Nici măcar nu știu dacă e reală”, spune Dragnea.

Aceste discuții vin în contextul în care fostul ministru Doina Pană a fost intoxicată cu mercur, iar în colonul Gabrielei Firea a fost descoperită după operație o sârmă de patru centimetri, în ambele cazuri luandu-se în calcul o mână criminală. Liviu Dragnea a declarat anul trecut în luna august că a existat o tentativă de asasinat asupra lui.