Uber a dat lovitura! Își extinde activitatea în unul din marile orașe ale României, al șaptelea după București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța.

Serviciul garantează că noii clienți vor avea parte de aceleași curse sigure la un preț convenabil.

Uber a dat lovitura! Se extinde în Craiova

Începând de joi, Uber va fi disponibil în Craiova, cel mai important centru cultural, istoric și economic din regiunea Olteniei, al șaptelea oraș în care serviciul se extinde în România.

Între 11 și 14 martie, utilizatorii noi din Craiova pot folosit codul HELLOCRAIOVA pentru o reducere de 25% din costul curselor UberX, pentru până la 4 lei reducere/ călătorie.

Uber s-a lansat în România în 2015, în București și s-a extins rapid în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, iar în 2020 a ajuns în Constanța.

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Craiova sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

”Acces la curse convenabile și sigure”

În Craiova, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Craiova, unul dintre cele mai importante orașe din sudul țării. Am observat potențialul orașului și suntem convinși că locuitorii Craiovei sunt deschiși la noi opțiuni de transport, bazate pe tehnologie.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a le oferi craiovenilor alternative sigure de transport”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Cum funcționează

Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont

Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”

După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei

Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei

Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice

Oferă rating și feedback șoferului

După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoționale

Deschide meniul din stânga sus al aplicației

Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional ‘HELLOCRAIOVA’ pentru o reducere de 25% aplicată cursei Uber

Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber

Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Craiova în perioada 11 Martie – 14 Martie 2021

Siguranța ca prioritate

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii craioveni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei. Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

Șoferii sunt verificați dacă poartă mască

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție.

Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Misiunea Uber este să creeze oportunitate prin mișcare.

Compania a început în 2010 prin rezolvarea unei probleme simple: cum poți comanda o cursă doar prin atingerea unui buton? Peste 10 miliarde de curse mai târziu, a dezvoltat produse care să ducă oamenii cât mai aproape de destinație.

Uber este o platformă care oferă lumii noi posibilități, schimbând modul prin care oamenii, mâncarea și lucrurile se deplasează în orașe.