TVR a încheiat cu Splendid Media o tranzacţie ce stabileşte un calendar de stingere a obligaţiilor între părţi şi modul cum se va face transferul de contracte de la regia de publicitate la Direcţia de Marketing şi Vânzări a TVR. Documentul stabileşte plata eşalonată a datoriilor regiei Splendid Media către TVR, o parte dintre acestea urmând a fi plătite până la sfârşitul anului 2011, iar restul – până la jumătatea anului viitor.
Splendid Media este la cel de-al doilea mandat de gestionare a spaţiului tv, online şi teletext al Televiziunii Române. Colaborarea cu Splendid Media a început în 2005, când regia a câştigat licitaţia organizată de TVR. În 2009, în urma unei selecţii de oferte, Televiziunea Română a decis continuarea colaborării cu Splendid Media, pentru următorii trei ani.
La începutul lunii, rețeaua regională de marketing digital Httpool Group a preluat pachetul majoritar de acțiuni al „Splendid Interactive”, intrând astfel pe piața regiilor de publicitate online din România. În urma achiziției, Splendid își va schimba numele în Httpool România.
Citeşte şi: Httpool a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Splendid Interactive