Ruxi, una dintre cele două membre ale Like One a anunțat astăzi că cele două fete au decis să se despartă. Vezi anunțul complet în acest VIDEO.

UPDATE: Și cealaltă membră a trupei a anunțat că Proiectul LikeOne nu mai există.

LikeOne este pagina unei combinaţii explozive dintre o moldoveancă şi o ardeleancă. Proiectul lor a pornit pe Facebook şi într-un an au adunat 365.000 de likeuri. Ruxandra și Cristina au renunțat la joburile lor și au început să filmeze videoclipuri amuzante.

Videoclipurile lor zilnice sunt urmărite în medie de 700.000 de români, iar totul s-a dezvoltat în doar un an.

Fetele de la LIKE ONE, invitate la Capital LIVE: În general, se câştigă între 3.000 şi 4.000 de euro pe lună

„Proiectul nostru a început ca o joacă, a luat amploare şi a ajuns să fie un business. Înainte să ne ocupăm exclusiv de proiectul de pe YouTube şi Facebook, amândouă lucram în televiziune şi aşa ne-am cunoscut”, au declarat cele două fete la emisiunea Capital Live.

Putem spune că suntem pioniere ale acestei pieţe şi am adunat pe facebook aproape 800.000 de abonaţi. Noi facem comedie pe internet, dar, pentru că suntem femei putem acoperi şi alte subiecte, precum beauty, fashion şi altele, însă noi ne-am axat doar pe acest domeniu. Putem spune că suntem varianta feminină a lui Bromania. Suntem creatoare de content, dar le răspundem oamenilor care au curiozităţi în ceea ce ne priveşte. Pe lângă vine-uri, ocazional facem şi alte filmuleţe prin care le răspundem urmăritorilor noştri la curiozităţi.