"De ce m-ar insulta Kim Jong-un numindu-mă bătrân, când eu niciodată nu l-as numi scund și gras? Ei bine, încerc foarte tare să fiu prietenul lui și poate că într-o zi, asta se va întâmpla.”, a menționat Trump.

Trump pare să facă referire la comentariile făcute la începutul acestei săptămâni de către mass-media de stat nord-coreeană, care îl acuza pe Trump că a provocat tensiuni între cele două țări " până la extrem".

„Nimeni nu poate prezice când bătrânul nebun de la Casa Albă își va pierde controlul și va porni un război nuclear”, spunea agenția de știri.

Nu este prima dată când cei doi lideri se jignesc reciproc. În repetate rânduri Donald Trump l-a poreclit pe liderul coreean „Omul Rachetă”, în timp ce Kim Jong-un i-a adresat denumirea de „senil”.

Mesajul lui Trump a venit în mijlocul turului său de cinci țări din Asia, unde s-a întâlnit cu diferiți lideri și a discutat despre sancțiuni asupra Coreei de Nord în ceea ce privește programului de arme nucleare al țării.

De asemenea, Trump a mai scris și despre faptul că îl crede pe Vladimir Putin că Rusia nu a intervenit în alegerile prezidențiale din 2016."Când își vor da seama toți urâcioșii și că o relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău", a spus el pe Twitter. "Există mereu politici – rele pentru țara noastră. Vreau să rezolv problemele cu Coreea de Nord, Siria, Ucraina, terorismul și Rusia poate ajuta foarte mult!", a transmis oficialul american.