În timp ce unii abia așteaptă să vadă beculețele de Crăciun aprinzându-se unele după altele în cartier, alții amână cât mai mult posibil, potrivit Housedigest.

Atârnarea luminițelor de Crăciun este o activitate frustrantă, care necesită mult timp

Explicația este simplă: atârnarea luminițelor este o activitate frustrantă, care necesită timp, mai ales atunci când e vorba de decorarea ferestrelor, arcadelor sau a acoperișului.

Într-un videoclip TikTok, Nick Glassett dezvăluie că lipiciul fierbinte este „standardul industriei” pentru agățarea luminițelor de Crăciun în locuri dificile.

Un punct mare de lipici fierbinte aplicat pe spatele fiecărui bec este tot ce ai nevoie pentru a lipi beculețele în jurul casei și pentru a le menține cât mai mult pe tot parcursul sezonului. În plus, este sigur de folosit pe cărămidă, piatră, beton, metal și multe alte suprafețe exterioare. Cu acest truc simplu, puteți să vă terminați mai repede decorarea casei în exterior.

@nick_o_glass LetsGetLitSupply.com #christmaslightinstallation #christmas #christmaslights #hangchristmaslights #nickglassett #fyp ♬ original sound – Nick Glassett

Ce trebuie să faci

Pentru a folosi acest truc, veți avea nevoie de un pistol de lipit cu lipici fierbinte la temperatură scăzută, lipici și o curea de scule cu un buzunar mare, pentru a vă elibera mâinile și ca pistolul să nu vă ardă în timp ce agățați luminile. Înainte de a urca pe scări, conectați luminile pentru a vă asigura că funcționează și lăsați-le conectate. În acest fel, puteți folosi capătul șirului de lumini pentru a conecta pistolul cu lipici fierbinte și a-l menține cald în timp ce lucrați.

Acoperiți partea din spate a becului cu un punct generos de lipici fierbinte

Începând cu primul bec de pe șnur, acoperiți partea din spate a becului cu un punct generos de lipici fierbinte. De asemenea, puteți pune o linie de lipici pe partea laterală a prizei dacă preferați să atârnați becurile pe orizontală. Apoi, apăsați și mențineți-l pe perete până când lipiciul se usucă complet. Pe vreme rece, acest lucru se poate întâmpla relativ repede.

Evitați să lipiți luminițele pe vopsea veche, lemn, stucaturi

În general, nu există o problemă cu adezivul, dar dacă sunteți îngrijorat, evitați să lipiți luminile de Crăciun pe vopsea veche, lemn, stucaturi sau alte suprafețe delicate. Șnururile și clemele cu fermoar pot adăuga un plus de siguranță. Când sunteți gata să îndepărtați luminițele, îndepărtați fiecare bec de la suprafață. Ar trebui să fie ușor să scoateți lipiciul dur pe vreme rece, dar reziduurile rămase pot fi îndepărtate cu alcool și o racletă de plastic.