Fondul de investitii Trieris Real Estate, unul dintre principalii actionari ai Piraeus Bank, a achizitionat cladirea de birouri AMCO Business Center, situata in nordul Capitalei, informeaza un comunicat al companiei DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei. Cladirea este inchiriata in totalitate, are o suprafata totala construita de 2800 de metri patrati, o suprafata utila de 1880 de metri patrati de spatii de birouri, 110 metri patrati de spatii de depozitare si 28 de locuri de parcare.

“Clientul noastru a achizitionat o noua cladire de birouri situata in zona Herastrau, cu o suprafata totala de 2800 de metri patrati, personalizata pentru ocupantul din prezent“, a declarat Mihai Plaesu, senior consultant, Office & Investment Department.

Fondul de investitii imobiliare Trieris Real Estate este concentrat pe Europa de Est si pe noi piete, si este interesat sa investeasca atat in produse generatoare de profit cat si in dezvoltarea de companii mixte. Fondul colaboreaza cu Piraeus Bank, Piraeus Real Estate si Dolphin Capital Partners.

DTZ Echinox ofera servicii de consultanta investitorilor, ocupantilor si proprietarilor din toate sectoarele pietei imobiliare. Compania DTZ are peste 10.000 de angajati si este prezenta in 40 de tari.

Sursa: Capital 04 Aprilie 2007